Bra kemtvätt i Uddevalla

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Uddevalla - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Uddevalla. Om du är boende i eller i närheten av Uddevalla och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Uddevalla. Sammanlagt har du 3 olika kemtvättar i Uddevalla att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Uddevalla.
Annons:

Kemtvätt i Uddevalla

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Uddevalla som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Tinas Skrädderi & Gardin
Bultv. 1
451 75 Uddevalla


Tvättcentrum
S:t Mikaelsg. 2
451 40 Uddevalla


Tvättcentrum I Uddevalla AB
S:t Mikaelsg. 2
451 40 UDDEVALLA

Annons:

Mattvätt i Uddevalla

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Uddevalla ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Uddevalla. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Uddevalla.

Kemtvättsfakta om Uddevalla

Som bekant finns det i Uddevalla 3 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Uddevalla. Nedan finns en del fakta om orten Uddevalla

Uddevalla är en tätort i Bohuslän och centralort i Uddevalla kommun, Västra Götalands län. Staden ligger vid Byfjorden, en vik av Skagerrak, vid Bäveåns mynning och är den största orten i landskapet Bohuslän.

Yta: 1 691,76 hektar
Invånarantal: 31212, år 2010

Här hittar du mer information om Uddevalla om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Uddevalla.

Sammanlagt hittade vi 3 olika kemtvättar i Uddevalla. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Uddevalla för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Västra Götaland.