Bra kemtvätt i Tidaholm

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Tidaholm - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Tidaholm. Om du är boende i eller i närheten av Tidaholm och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Tidaholm. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Tidaholm att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Tidaholm.
Annons:

Kemtvätt i Tidaholm

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Tidaholm som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Tidaholms Tvätteri HB
Näbbåsv. 11
522 30 Tidaholm

Annons:

Mattvätt i Tidaholm

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Tidaholm ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Tidaholm. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Tidaholm.

Kemtvättsfakta om Tidaholm

Som bekant finns det i Tidaholm 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Tidaholm. Nedan finns en del fakta om orten Tidaholm

Tidaholm är en tätort i Västergötland och centralort i Tidaholms kommun, belägen 30 km öster om Falköping och 32 km söder om Skövde vid ån Tidan. I denna tätort finns bland annat Tidaholmsanstalten som tillhör säkerhetsklass 1.

Yta: 570,23 hektar
Invånarantal: 8027, år 2010

Här hittar du mer information om Tidaholm om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Tidaholm.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Tidaholm. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Tidaholm för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Västra Götaland.