Bra kemtvätt i Tanumshede

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Tanumshede - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Tanumshede. Om du är boende i eller i närheten av Tanumshede och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Tanumshede. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Tanumshede att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Tanumshede.
Annons:

Kemtvätt i Tanumshede

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Tanumshede som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Tanumstvätten
Grebbestadsv. 17
457 91 Tanumshede

Annons:

Mattvätt i Tanumshede

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Tanumshede ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Tanumshede. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Tanumshede.

Kemtvättsfakta om Tanumshede

Som bekant finns det i Tanumshede 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Tanumshede. Nedan finns en del fakta om orten Tanumshede

Tanumshede är en tätort i Bohuslän och centralort i Tanums kommun, Västra Götalands län, 55 km nordväst om Uddevalla. Orten ligger strax väster om E6, nästan exakt mitt emellan Oslo och Göteborg, och inte långt från kustsamhällena Grebbestad och Fjällbacka.

Yta: 187,48 hektar
Invånarantal: 1697, år 2010

Här hittar du mer information om Tanumshede om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Tanumshede.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Tanumshede. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Tanumshede för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Västra Götaland.