Bra kemtvätt i Surte

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Surte - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Surte. Om du är boende i eller i närheten av Surte och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Surte. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Surte att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Surte.
Annons:

Kemtvätt i Surte

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Surte som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Lindén Städ & Entreprenad AB
Göteborgsv. 7
445 57 Surte

Annons:

Mattvätt i Surte

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Surte ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Surte. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Surte.

Kemtvättsfakta om Surte

Som bekant finns det i Surte 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Surte. Nedan finns en del fakta om orten Surte

Surte är en tätort i Ale kommun som ligger vid E45 och Bergslagsbanan (nu Norge/Vänerbanan) öster om Göta älv, ca 1,5 mil norr om Göteborg C. I tätorten ingår även samhället Bohus som vuxit samman med Surte.

Yta: 361,48 hektar
Invånarantal: 5798, år 2010

Här hittar du mer information om Surte om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Surte.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Surte. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Surte för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Västra Götaland.