Bra kemtvätt i Skövde

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Skövde - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Skövde. Om du är boende i eller i närheten av Skövde och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Skövde. Sammanlagt har du 2 olika kemtvättar i Skövde att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Skövde.
Annons:

Kemtvätt i Skövde

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Skövde som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

B V S
Diabasv. 2
541 52 SKÖVDE


Skövde Kemtvätt
Rådmansg. 24
541 45 Skövde

Annons:

Mattvätt i Skövde

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Skövde ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Skövde. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Skövde.

Kemtvättsfakta om Skövde

Som bekant finns det i Skövde 2 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Skövde. Nedan finns en del fakta om orten Skövde

Skövde är en tätort i Västergötland och centralort i Skövde kommun, Västra Götalands län samt kansliort för Skaraborgs tingsrätt. Skövde är Sveriges 32:a största tätort och länets fjärde största tätort.

Yta: 2 031,16 hektar
Invånarantal: 34466, år 2010

Här hittar du mer information om Skövde om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Skövde.

Sammanlagt hittade vi 2 olika kemtvättar i Skövde. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Skövde för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Västra Götaland.