Bra kemtvätt i Skara

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Skara - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Skara. Om du är boende i eller i närheten av Skara och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Skara. Sammanlagt har du 4 olika kemtvättar i Skara att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Skara.
Annons:

Kemtvätt i Skara

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Skara som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

CWS-boco Sweden AB
Skaraborgsg. 60
532 37 Skara


Skara Kemtvätt
Axvallag. 7
532 37 Skara


Skara Kemtvätt HB
Axvallag. 7
532 37 Skara


Skara Skövde Kemtvätt AB
Axvallag. 7
532 37 Skara

Annons:

Mattvätt i Skara

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Skara ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Skara. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Skara.

Kemtvättsfakta om Skara

Som bekant finns det i Skara 4 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Skara. Nedan finns en del fakta om orten Skara

Skara är en tätort i Västergötland samt centralort i Skara kommun och biskopssäte för Skara stift. År 1963 öppnade Scan produktion i Skara i nybyggda fabrikslokaler. Scan har sedan dess varit en av Skaras större arbetsplatser.

Yta: 768,20 hektar
Invånarantal: 10841, år 2010

Här hittar du mer information om Skara om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Skara.

Sammanlagt hittade vi 4 olika kemtvättar i Skara. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Skara för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Västra Götaland.