Bra kemtvätt i Sävedalen

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Sävedalen - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Sävedalen. Om du är boende i eller i närheten av Sävedalen och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Sävedalen. Sammanlagt har du 2 olika kemtvättar i Sävedalen att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Sävedalen.
Annons:

Kemtvätt i Sävedalen

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Sävedalen som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Luna Kemtvätt
Sotenäsv. 72
433 64 Sävedalen


Sävedalens Skomakeri & Nyckelservice
Göteborgsv. 80
433 63 Sävedalen

Annons:

Mattvätt i Sävedalen

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Sävedalen ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Sävedalen. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Sävedalen.

Kemtvättsfakta om Sävedalen

Som bekant finns det i Sävedalen 2 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Sävedalen. Nedan finns en del fakta om orten Sävedalen

Sävedalen, Säveåns dalgång, är en kommundel i Partille kommun. Sävedalen gränsar i väster till Göteborgs kommun och är en närförort till Göteborg. Sävedalen ingår i Göteborgs tätort. I Sävedalen finns flera matbutiker, pizzerior, frisörer, bageri, glassbar, bensinstationer och fotobutik.

Yta:
Invånarantal: 11600, år 2008

Här hittar du mer information om Sävedalen om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Sävedalen.

Sammanlagt hittade vi 2 olika kemtvättar i Sävedalen. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Sävedalen för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Västra Götaland.