Bra kemtvätt i Partille

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Partille - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Partille. Om du är boende i eller i närheten av Partille och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Partille. Sammanlagt har du 2 olika kemtvättar i Partille att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Partille.
Annons:

Kemtvätt i Partille

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Partille som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Allum Sko & Nyckelservice Kemtvätt
G. Kronv. 7 Allum
433 33 Partille


Allum Skrädderi och Kemtvätt
G. Kronv. 13 B Allum
433 33 PARTILLE

Annons:

Mattvätt i Partille

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Partille ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Partille. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Partille.

Kemtvättsfakta om Partille

Som bekant finns det i Partille 2 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Partille. Nedan finns en del fakta om orten Partille

Partille är centralort och en kommundel i Partille kommun. Partille ingår i tätorten Göteborg. I Partille ligger Partille kyrka och Partille herrgård. Här ligger även Partille station som invigdes 1856.

Yta: 1 269 hektar
Invånarantal: 29444, år 2010

Här hittar du mer information om Partille om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Partille.

Sammanlagt hittade vi 2 olika kemtvättar i Partille. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Partille för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Västra Götaland.