Bra kemtvätt i Munkedal

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Munkedal - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Munkedal. Om du är boende i eller i närheten av Munkedal och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Munkedal. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Munkedal att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Munkedal.
Annons:

Kemtvätt i Munkedal

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Munkedal som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

MunkTvätten
Bruksv. 2
455 33 MUNKEDAL

Annons:

Mattvätt i Munkedal

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Munkedal ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Munkedal. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Munkedal.

Kemtvättsfakta om Munkedal

Som bekant finns det i Munkedal 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Munkedal. Nedan finns en del fakta om orten Munkedal

Munkedal är en tätort i Bohuslän och centralort i Munkedals kommun i Västra Götalands län. Munkedal ligger i Foss socken 25 kilometer norr om Uddevalla och 85 kilometer söder om gränsen till Norge samt är beläget vid E6 och Bohusbanan. I de norra delarna av Munkedal rinner Munkedalsälven som sedan strålar samman med Örekilsälven.

Yta: 540,94 hektar
Invånarantal: 3718, år 2010

Här hittar du mer information om Munkedal om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Munkedal.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Munkedal. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Munkedal för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Västra Götaland.