Bra kemtvätt i Mölndal

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Mölndal - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Mölndal. Om du är boende i eller i närheten av Mölndal och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Mölndal. Sammanlagt har du 6 olika kemtvättar i Mölndal att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Mölndal.
Annons:

Kemtvätt i Mölndal

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Mölndal som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

AB Möllans Tvättbar
Frälsegårdsg. 7 B
431 42 Mölndal


Möllans Tvättbar, AB
Frälsegårdsg. 7
431 42 MÖLNDAL


Mölndal Skrädderi
Bergmansg. 8
431 30 Mölndal


Rfs Privat & Offentlig Miljö AB
Bäckstensg. 9
431 49 Mölndal


S M. Tapetsör
Häradsg. 24
431 42 Mölndal


VIC Textiltvätt AB
Åbybergsg. 28
431 31 Mölndal

Annons:

Mattvätt i Mölndal

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Mölndal ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Mölndal. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Mölndal.

Kemtvättsfakta om Mölndal

Som bekant finns det i Mölndal 6 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Mölndal. Nedan finns en del fakta om orten Mölndal

Mölndal är centralort i Mölndals kommun, och en del av tätorten Göteborg. I Mölndal ligger travbanan Åbytravet, Mölndals sjukhus och 1700-talsanläggningen Gunnebo slott och Trädgårdar. På ett berg ligger Fässbergs kyrka. Mölndal har många fotbollsplaner bland annat Frejaplan, Åbys fotbollsplaner och Krokslättsvallen.

Yta: 152,28 km2
Invånarantal: 37233, år 2005

Här hittar du mer information om Mölndal om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Mölndal.

Sammanlagt hittade vi 6 olika kemtvättar i Mölndal. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Mölndal för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Västra Götaland.