Bra kemtvätt i Mariestad

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Mariestad - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Mariestad. Om du är boende i eller i närheten av Mariestad och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Mariestad. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Mariestad att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Mariestad.
Annons:

Kemtvätt i Mariestad

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Mariestad som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Tvättmäster AB
Stockholmsv. 44
542 33 Mariestad

Annons:

Mattvätt i Mariestad

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Mariestad ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Mariestad. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Mariestad.

Kemtvättsfakta om Mariestad

Som bekant finns det i Mariestad 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Mariestad. Nedan finns en del fakta om orten Mariestad

Mariestad är en tätort i Västergötland och centralort i Mariestads kommun, Västra Götalands län. Tidigare var Mariestad residensstad i Skaraborgs län och 1583-1647 stiftsstad i Mariestads stift. De största arbetsgivarna i Mariestad är Metsä Tissue AB (Katrinefors bruk), Electrolux, och Mariestads kommun.

Yta: 1 096,95 hektar
Invånarantal: 15591, år 2010

Här hittar du mer information om Mariestad om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Mariestad.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Mariestad. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Mariestad för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Västra Götaland.