Bra kemtvätt i Lidköping

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Lidköping - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Lidköping. Om du är boende i eller i närheten av Lidköping och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Lidköping. Sammanlagt har du 7 olika kemtvättar i Lidköping att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Lidköping.
Annons:

Kemtvätt i Lidköping

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Lidköping som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Gustafsson, Jan
Sockerbruksg. 5 A
531 40 Lidköping


Miljötvätten
Lindhagsg. 7
531 40 Lidköping


Nalles Mattvätt och Möbellager
Öboängen Bösshamn 42
531 99 LIDKÖPING


Tvätten Källaregatan
Källareg. 4
531 30 Lidköping


Tvättmäster AB
Skogvaktarev. 13
531 53 Lidköping


Tvättmäster I Lidköping AB
Skogvaktarev. 13
531 53 Lidköping


Varatvätten
Lovene Tolsgården 2
531 96 Lidköping

Annons:

Mattvätt i Lidköping

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Lidköping ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Lidköping. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Lidköping.

Kemtvättsfakta om Lidköping

Som bekant finns det i Lidköping 7 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Lidköping. Nedan finns en del fakta om orten Lidköping

Lidköping är en tätort i Västergötland och centralort i Lidköpings kommun, Västra Götalands län. Lidköping är Sveriges 45:e största tätort. Staden ligger söder om den sydöstra del av Vänern som kallas Kinneviken. Övriga sidor om staden är jordbruksbygd. Staden delas i två delar av ån Lidan.

Yta: 1 552,14 hektar
Invånarantal: 25644, år 2010

Här hittar du mer information om Lidköping om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Lidköping.

Sammanlagt hittade vi 7 olika kemtvättar i Lidköping. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Lidköping för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Västra Götaland.