Bra kemtvätt i Lerum

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Lerum - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Lerum. Om du är boende i eller i närheten av Lerum och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Lerum. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Lerum att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Lerum.
Annons:

Kemtvätt i Lerum

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Lerum som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Din Tvätt (Hålts Tvätt)
Göteborgsv. 2
443 30 Lerum

Annons:

Mattvätt i Lerum

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Lerum ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Lerum. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Lerum.

Kemtvättsfakta om Lerum

Som bekant finns det i Lerum 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Lerum. Nedan finns en del fakta om orten Lerum

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånarantal: 16855, år 2010

Här hittar du mer information om Lerum om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Lerum.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Lerum. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Lerum för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Västra Götaland.