Bra kemtvätt i Kungälv

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Kungälv - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Kungälv. Om du är boende i eller i närheten av Kungälv och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Kungälv. Sammanlagt har du 3 olika kemtvättar i Kungälv att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Kungälv.
Annons:

Kemtvätt i Kungälv

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Kungälv som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Emilianos Högtidskläder & Skrädderi
Västra g. 73
442 31 Kungälv


Lars O Andersson Olje AB
Masking. 2
442 40 Kungälv


Spotless Mind Kungälv AB
Ytterbyv. 17
442 30 KUNGÄLV

Annons:

Mattvätt i Kungälv

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Kungälv ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Kungälv. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Kungälv.

Kemtvättsfakta om Kungälv

Som bekant finns det i Kungälv 3 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Kungälv. Nedan finns en del fakta om orten Kungälv

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Här hittar du mer information om Kungälv om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Kungälv.

Sammanlagt hittade vi 3 olika kemtvättar i Kungälv. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Kungälv för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Västra Götaland.