Bra kemtvätt i Kållered

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Kållered - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Kållered. Om du är boende i eller i närheten av Kållered och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Kållered. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Kållered att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Kållered.
Annons:

Kemtvätt i Kållered

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Kållered som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

VIC Textiltvätt AB
Bangårdsv. 47 B
428 36 Kållered

Annons:

Mattvätt i Kållered

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Kållered ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Kållered. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Kållered.

Kemtvättsfakta om Kållered

Som bekant finns det i Kållered 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Kållered. Nedan finns en del fakta om orten Kållered

Kållered är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Kållereds socken belägen vid gränsen till Halland Orten var tidigare lantbruksbygd, men nu domineras västra Kållered av köpstad och stormarknader som K-Center, IKEA, och Coop Forum.

Yta: 479,82 hektar
Invånarantal: 7456, år 2010

Här hittar du mer information om Kållered om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Kållered.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Kållered. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Kållered för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Västra Götaland.