Bra kemtvätt i Hovås

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Hovås - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Hovås. Om du är boende i eller i närheten av Hovås och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Hovås. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Hovås att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Hovås.
Annons:

Kemtvätt i Hovås

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Hovås som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Downstairs
Billdalsv.
436 55 Hovås

Annons:

Mattvätt i Hovås

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Hovås ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Hovås. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Hovås.

Kemtvättsfakta om Hovås

Som bekant finns det i Hovås 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Hovås. Nedan finns en del fakta om orten Hovås

Hovås är ett primärområde i södra Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Hovås består i sin tur av områden som Hovås, Ryet, Brottkärr, Skalldalen och Lyckhem. Hovås ligger nära havet och området genomkorsas av länsväg 158.

Yta:
Invånarantal: 3306, år 2014

Här hittar du mer information om Hovås om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Hovås.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Hovås. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Hovås för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Västra Götaland.