Bra kemtvätt i Hällevadsholm

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Hällevadsholm - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Hällevadsholm. Om du är boende i eller i närheten av Hällevadsholm och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Hällevadsholm. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Hällevadsholm att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Hällevadsholm.
Annons:

Kemtvätt i Hällevadsholm

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Hällevadsholm som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

ICA Arwidssons Livs
N. Bohusv. 1
457 60 HÄLLEVADSHOLM

Annons:

Mattvätt i Hällevadsholm

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Hällevadsholm ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Hällevadsholm. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Hällevadsholm.

Kemtvättsfakta om Hällevadsholm

Som bekant finns det i Hällevadsholm 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Hällevadsholm. Nedan finns en del fakta om orten Hällevadsholm

Hällevadsholm är en tätort och ett stationssamhälle i Munkedals kommun, Västra Götalands län. Orten genomkorsas av Bohusbanan. Tidigare gick E6 rakt genom samhället, men år 2000 invigdes den nya motorvägssträckan mellan Håby och Rabbalshede, väster om Hällevadsholm.

Yta: 91,04 hektar
Invånarantal: 772, år 2010

Här hittar du mer information om Hällevadsholm om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Hällevadsholm.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Hällevadsholm. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Hällevadsholm för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Västra Götaland.