Bra kemtvätt i Fristad

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Fristad - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Fristad. Om du är boende i eller i närheten av Fristad och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Fristad. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Fristad att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Fristad.
Annons:

Kemtvätt i Fristad

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Fristad som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Berendsen Textil Service AB
Expressv. 8
513 32 Fristad

Annons:

Mattvätt i Fristad

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Fristad ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Fristad. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Fristad.

Kemtvättsfakta om Fristad

Som bekant finns det i Fristad 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Fristad. Nedan finns en del fakta om orten Fristad

Fristad är en tätort i Borås kommun. Den ligger i norra ändan av Öresjö. Fristad är bland annat känt för konfektionsföretaget Fristads. Fristads folkhögskola är en av två folkhögskolor i Borås kommun.

Yta: 510,96 hektar
Invånarantal: 4924, år 2010

Här hittar du mer information om Fristad om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Fristad.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Fristad. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Fristad för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Västra Götaland.