Bra kemtvätt i Ed

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Ed - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Ed. Om du är boende i eller i närheten av Ed och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Ed. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Ed att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Ed.
Annons:

Kemtvätt i Ed

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Ed som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Rabarber
Box 57
668 21 Ed

Annons:

Mattvätt i Ed

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Ed ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Ed. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Ed.

Kemtvättsfakta om Ed

Som bekant finns det i Ed 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Ed. Nedan finns en del fakta om orten Ed

Ed är en tätort i nordvästra Dalsland, belägen mellan sjöarna Stora Le och Lilla Le samt centralort i Dals-Eds kommun, Västra Götalands län . Ed har ett gymnasium med bland annat turismledarutbildning, programmet har riksintag. Karlssons Varuhus är ett lågprisvaruhus, som har en av sina 13 butiker i Ed.

Yta: 382,01 hektar
Invånarantal: 2932, år 2010

Här hittar du mer information om Ed om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Ed.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Ed. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Ed för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Västra Götaland.