Bra kemtvätt i Borås

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Borås - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Borås. Om du är boende i eller i närheten av Borås och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Borås. Sammanlagt har du 7 olika kemtvättar i Borås att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Borås.
Annons:

Kemtvätt i Borås

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Borås som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.


Salibas Skrädderi & Kemtvätt
Fjärde Villag. 11


City Snabbtvätt i Borås AB
Åsbog. 13
503 36 Borås


Din Tvätt & Yrkesbutik AB
Getängsv. 20
504 68 Borås


Lundaskogstvätten AB
Torgg. 43
503 34 BORÅS


Serena Tvätten
Torgg. 43
503 34 Borås


Thord Andersson Konsult AB
Kransv. 66
507 65 Borås


Tre Punkter, Sami Edeh
Sörmarksg. 129
507 52 BORÅS

Annons:

Mattvätt i Borås

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Borås ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Borås. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Borås.

Kemtvättsfakta om Borås

Som bekant finns det i Borås 7 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Borås. Nedan finns en del fakta om orten Borås

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Här hittar du mer information om Borås om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Borås.

Sammanlagt hittade vi 7 olika kemtvättar i Borås. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Borås för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Västra Götaland.