Bra kemtvätt i Bengtsfors

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Bengtsfors - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Bengtsfors. Om du är boende i eller i närheten av Bengtsfors och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Bengtsfors. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Bengtsfors att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Bengtsfors.
Annons:

Kemtvätt i Bengtsfors

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Bengtsfors som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

KåPI tvätt AB
Industrig. 2
666 31 Bengtsfors

Annons:

Mattvätt i Bengtsfors

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Bengtsfors ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Bengtsfors. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Bengtsfors.

Kemtvättsfakta om Bengtsfors

Som bekant finns det i Bengtsfors 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Bengtsfors. Nedan finns en del fakta om orten Bengtsfors

Bengtsfors är en tätort och centralort i Bengtsfors kommun, i landskapet Dalsland. Orten ligger mellan sjöarna Lelång och Bengtsbrohöljen och har 3 080 invånare. Tätorten har kommunens enda gymnasium och högstadium (Strömkullegymnasiet och Bengtsgården).

Yta: 326,90 hektar
Invånarantal: 3080, år 2010

Här hittar du mer information om Bengtsfors om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Bengtsfors.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Bengtsfors. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Bengtsfors för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Västra Götaland.