Bra kemtvätt i Angered

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Angered - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Angered. Om du är boende i eller i närheten av Angered och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Angered. Sammanlagt har du 2 olika kemtvättar i Angered att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Angered.
Annons:

Kemtvätt i Angered

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Angered som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Angereds Kemtvätt och Skrädderi
Angereds Torg 19 Angered Centrum
424 65 Angered


Berendsen Textil Service AB
Spadeg. 15
424 65 ANGERED

Annons:

Mattvätt i Angered

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Angered ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Angered. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Angered.

Kemtvättsfakta om Angered

Som bekant finns det i Angered 2 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Angered. Nedan finns en del fakta om orten Angered

Angered är en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län, belägen i stadsdelen och stadsdelsnämndsområdet Angered. Tätorten består av småhus runt den medeltida Angereds kyrka och var tidigare kyrkbyn i Angereds socken.

Yta: 159,54 hektar
Invånarantal: 950, år 2010

Här hittar du mer information om Angered om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Angered.

Sammanlagt hittade vi 2 olika kemtvättar i Angered. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Angered för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Västra Götaland.