Bra kemtvätt i Alingsås

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Alingsås - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Alingsås. Om du är boende i eller i närheten av Alingsås och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Alingsås. Sammanlagt har du 3 olika kemtvättar i Alingsås att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Alingsås.
Annons:

Kemtvätt i Alingsås

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Alingsås som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Hålts Tvätt AB
Ö. Ringg. 11
441 31 Alingsås


Tvättcenter I Alingsås AB
Färgareg. 14
441 30 Alingsås


Tvätteri Alingsås
Tvätterig. 3
441 39 ALINGSÅS

Annons:

Mattvätt i Alingsås

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Alingsås ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Alingsås. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Alingsås.

Kemtvättsfakta om Alingsås

Som bekant finns det i Alingsås 3 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Alingsås. Nedan finns en del fakta om orten Alingsås

Alingsås är en tätort i Västergötland i Västra Götalands län. Orten ligger vid sjöarna Mjörn och Gerdsken och genomskärs av Säveån och Gerdska ström (Lillån) och (Färgen) som ligger vid Hjälmared. Alingsås genomkorsas av E20, väg 180 och västra stambanan.

Yta: 1 235,23 hektar
Invånarantal: 24482, år 2010

Här hittar du mer information om Alingsås om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Alingsås.

Sammanlagt hittade vi 3 olika kemtvättar i Alingsås. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Alingsås för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Västra Götaland.