Bra kemtvätt i Skultuna

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Skultuna - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Skultuna. Om du är boende i eller i närheten av Skultuna och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Skultuna. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Skultuna att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Skultuna.
Annons:

Kemtvätt i Skultuna

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Skultuna som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Gislerud Carpets AB
021 - 33 21 00


Annons:

Mattvätt i Skultuna

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Skultuna ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Skultuna. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Skultuna.

Kemtvättsfakta om Skultuna

Som bekant finns det i Skultuna 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Skultuna. Nedan finns en del fakta om orten Skultuna

Skultuna är en tätort i Västerås kommun i Skultuna kommundel. Hydro, Skultuna Emballage, Foldy Pac Nordic och Skultuna Flexible är verksamma i Skultuna Cirka två kilometer söder om tätorten ligger Skultuna kyrka, och norr om tätorten finns stor logdans, Skultuna Lagårn.

Yta: 213,09 hektar
Invånarantal: 3133, år 2010

Här hittar du mer information om Skultuna om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Skultuna.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Skultuna. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Skultuna för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Västmanland.