Bra kemtvätt i Sala

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Sala - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Sala. Om du är boende i eller i närheten av Sala och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Sala. Sammanlagt har du 2 olika kemtvättar i Sala att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Sala.
Annons:

Kemtvätt i Sala

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Sala som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Ekotvätt I Sala HB
Drottningg. 11 A
733 30 Sala


Ekotvätten CJ
Drottningg. 11
733 30 SALA

Annons:

Mattvätt i Sala

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Sala ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Sala. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Sala.

Kemtvättsfakta om Sala

Som bekant finns det i Sala 2 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Sala. Nedan finns en del fakta om orten Sala

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här hittar du mer information om Sala om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Sala.

Sammanlagt hittade vi 2 olika kemtvättar i Sala. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Sala för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Västmanland.