Bra kemtvätt i Sundsvall

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Sundsvall - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Sundsvall. Om du är boende i eller i närheten av Sundsvall och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Sundsvall. Sammanlagt har du 4 olika kemtvättar i Sundsvall att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Sundsvall.
Annons:

Kemtvätt i Sundsvall

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Sundsvall som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Berendsen Textil Service AB
Skönsbergsv. 61
856 31 Sundsvall


Gardin & Skärmshopen
Medborgarg. 26
856 30 SUNDSVALL


Kvissletvätten AB
Kyrkog. 30
852 32 Sundsvall


Ratima AB
Grönborgsg. 3
852 37 SUNDSVALL

Annons:

Mattvätt i Sundsvall

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Sundsvall ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Sundsvall. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Sundsvall.

Kemtvättsfakta om Sundsvall

Som bekant finns det i Sundsvall 4 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Sundsvall. Nedan finns en del fakta om orten Sundsvall

Sundsvall är en tätort som är centralort i Sundsvalls kommun och Västernorrlands län, och utgör Medelpads enda stad. Orten är invånarmässigt Sveriges 21:a och Norrlands tredje största tätort. Näringslivet har historiskt dominerats av skogsindustrin och SCA Graphics Sundsvall AB är fortfarande den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 2 746,20 hektar
Invånarantal: 50712, år 2010

Här hittar du mer information om Sundsvall om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Sundsvall.

Sammanlagt hittade vi 4 olika kemtvättar i Sundsvall. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Sundsvall för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Västernorrland.