Bra kemtvätt i Örnsköldsvik

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Örnsköldsvik - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Örnsköldsvik. Om du är boende i eller i närheten av Örnsköldsvik och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Örnsköldsvik. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Örnsköldsvik att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Örnsköldsvik.
Annons:

Kemtvätt i Örnsköldsvik

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Örnsköldsvik som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Örnsköldsviks Kemiska Tvätt AB
Nytorgsg. 10 A
891 34 ÖRNSKÖLDSVIK

Annons:

Mattvätt i Örnsköldsvik

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Örnsköldsvik ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Örnsköldsvik. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Örnsköldsvik.

Kemtvättsfakta om Örnsköldsvik

Som bekant finns det i Örnsköldsvik 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Örnsköldsvik. Nedan finns en del fakta om orten Örnsköldsvik

Örnsköldsvik är en tätort och centralort i Örnsköldsviks kommun i Västernorrlands län, i Nolaskogsområdet i landskapet Ångermanland och ligger vid Moälvens utlopp i Bottenhavet. Örnsköldsvik är en företagstät kommun med många internationella företag, stark företagandetradition och stort utvecklingsfokus.

Yta: 2 440,24 hektar
Invånarantal: 28991, år 2010

Här hittar du mer information om Örnsköldsvik om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Örnsköldsvik.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Örnsköldsvik. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Örnsköldsvik för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Västernorrland.