Bra kemtvätt i Vilhelmina

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Vilhelmina - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Vilhelmina. Om du är boende i eller i närheten av Vilhelmina och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Vilhelmina. Sammanlagt har du 3 olika kemtvättar i Vilhelmina att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Vilhelmina.
Annons:

Kemtvätt i Vilhelmina

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Vilhelmina som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Lilla Tvätten Vilhelmina AB
Volgsjöv. 96 B
912 34 Vilhelmina


Sagatvätten HB
Hantverksg. 10
912 31 VILHELMINA


Tvätten AB
Videv. 9
912 32 VILHELMINA

Annons:

Mattvätt i Vilhelmina

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Vilhelmina ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Vilhelmina. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Vilhelmina.

Kemtvättsfakta om Vilhelmina

Som bekant finns det i Vilhelmina 3 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Vilhelmina. Nedan finns en del fakta om orten Vilhelmina

Vilhelmina (sydsamiska: Vualtjere) är en tätort och centralort i Vilhelmina kommun i Västerbottens län, landskapet Lappland. Vilhelmina är kyrkbyn i Vilhelmina socken och ligger vid Volgsjön i Ångermanälven, med den mindre Baksjön öster om samhället.

Yta: 354,13 hektar
Invånarantal: 3657, år 2010

Här hittar du mer information om Vilhelmina om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Vilhelmina.

Sammanlagt hittade vi 3 olika kemtvättar i Vilhelmina. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Vilhelmina för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Västerbotten.