Bra kemtvätt i Umeå

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Umeå - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Umeå. Om du är boende i eller i närheten av Umeå och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Umeå. Sammanlagt har du 5 olika kemtvättar i Umeå att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Umeå.
Annons:

Kemtvätt i Umeå

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Umeå som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Berendsen Textil Service AB
Strömv. 2
901 32 UMEÅ


JD Tvätten AB
Mätarv. 6
901 33 Umeå


KEM-MAN Gammlia
Gammliav. 3
903 42 Umeå


Kem-Man
Nyg. 22
903 27 UMEÅ


Skräddarens Tvätt & Hyrservice AB
Ekorrv. 6
903 60 Umeå

Annons:

Mattvätt i Umeå

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Umeå ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Umeå. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Umeå.

Kemtvättsfakta om Umeå

Som bekant finns det i Umeå 5 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Umeå. Nedan finns en del fakta om orten Umeå

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Här hittar du mer information om Umeå om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Umeå.

Sammanlagt hittade vi 5 olika kemtvättar i Umeå. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Umeå för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Västerbotten.