Bra kemtvätt i Skellefteå

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Skellefteå - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Skellefteå. Om du är boende i eller i närheten av Skellefteå och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Skellefteå. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Skellefteå att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Skellefteå.
Annons:

Kemtvätt i Skellefteå

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Skellefteå som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Kemtvätten I Skellefteå AB
Högströmsg. 16
931 33 Skellefteå

Annons:

Mattvätt i Skellefteå

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Skellefteå ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Skellefteå. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Skellefteå.

Kemtvättsfakta om Skellefteå

Som bekant finns det i Skellefteå 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Skellefteå. Nedan finns en del fakta om orten Skellefteå

Skellefteå är en tät- samt centralort i Skellefteå kommun, Västerbottens län, belägen cirka 15 km uppströms från Bottenviken och Skelleftehamn, där E4:an möter Skellefteälven. Skellefteå - en ung stad i en gammal bygd - grundades 1845 på initiativ av kyrkoherde Nils Nordlander.

Yta: 2 174,43 hektar
Invånarantal: 32775, år 2010

Här hittar du mer information om Skellefteå om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Skellefteå.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Skellefteå. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Skellefteå för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Västerbotten.