Bra kemtvätt i Holmsund

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Holmsund - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Holmsund. Om du är boende i eller i närheten av Holmsund och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Holmsund. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Holmsund att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Holmsund.
Annons:

Kemtvätt i Holmsund

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Holmsund som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Holmsundstvätten
Järnvägsg. 5
913 35 HOLMSUND

Annons:

Mattvätt i Holmsund

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Holmsund ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Holmsund. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Holmsund.

Kemtvättsfakta om Holmsund

Som bekant finns det i Holmsund 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Holmsund. Nedan finns en del fakta om orten Holmsund

Holmsund är en tätort i Umeå kommun vid Umeälvens mynning. Längst ute på Hillskär i Holmsund står tre vindkraftverk, varav ett är ett av Sveriges största vindkraftverk.

Yta: 548,23 hektar
Invånarantal: 5489, år 2010

Här hittar du mer information om Holmsund om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Holmsund.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Holmsund. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Holmsund för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Västerbotten.