Bra kemtvätt i Bjurholm

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Bjurholm - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Bjurholm. Om du är boende i eller i närheten av Bjurholm och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Bjurholm. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Bjurholm att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Bjurholm.
Annons:

Kemtvätt i Bjurholm

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Bjurholm som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Bilevis tvätt & service AB
Storg. 4
916 31 Bjurholm

Annons:

Mattvätt i Bjurholm

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Bjurholm ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Bjurholm. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Bjurholm.

Kemtvättsfakta om Bjurholm

Som bekant finns det i Bjurholm 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Bjurholm. Nedan finns en del fakta om orten Bjurholm

Bjurholm är en tätort i Nolaskogsområdet i norra Ångermanland, i södra Västerbottens län, och centralort i Bjurholms kommun. Den är belägen cirka 60 kilometer väster om Umeå. Öreälven flyter väster om samhället.

Yta: 171,62 hektar
Invånarantal: 968, år 2010

Här hittar du mer information om Bjurholm om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Bjurholm.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Bjurholm. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Bjurholm för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Västerbotten.