Bra kemtvätt i Karlstad

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Karlstad - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Karlstad. Om du är boende i eller i närheten av Karlstad och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Karlstad. Sammanlagt har du 6 olika kemtvättar i Karlstad att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Karlstad.
Annons:

Kemtvätt i Karlstad

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Karlstad som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Ba Clean & Rent Fastighets AB
Kulingg. 5
652 21 KARLSTAD


Berendsen Textil Service AB
Lovartsg. 9
652 21 Karlstad


Herrhagstvätten i Karlstad AB
Herrhagsg. 41
652 22 Karlstad


Norrstrandstvätten
N. Allén 1
654 64 Karlstad


Tvätt-Mäster i Karlstad AB
Zakrisdalsv. 28
653 42 KARLSTAD


Tvättbutiken I Kalstad AB
Fredsg. 1
652 25 Karlstad

Annons:

Mattvätt i Karlstad

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Karlstad ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Karlstad. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Karlstad.

Kemtvättsfakta om Karlstad

Som bekant finns det i Karlstad 6 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Karlstad. Nedan finns en del fakta om orten Karlstad

Karlstad, i äldre tid stavat Carlstad, är en tätort i Värmland, belägen vid Vänerns norra strand. Karlstad är centralort för Karlstads kommun, residensstad för Värmlands län och stiftsstad för Karlstads stift samt sedan 1999 universitetsstad. Karlstad är Sveriges 17:e största tätort.

Yta: 3 030,63 hektar
Invånarantal: 61685, år 2010

Här hittar du mer information om Karlstad om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Karlstad.

Sammanlagt hittade vi 6 olika kemtvättar i Karlstad. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Karlstad för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Värmland.