Bra kemtvätt i Karlskoga

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Karlskoga - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Karlskoga. Om du är boende i eller i närheten av Karlskoga och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Karlskoga. Sammanlagt har du 4 olika kemtvättar i Karlskoga att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Karlskoga.
Annons:

Kemtvätt i Karlskoga

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Karlskoga som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Tvättinrättning
Trindtorpsv.
691 92 Karlskoga


Tvättstället
0586 - 845 70Tvättstället I Karlskoga AB
Björkborns Industriområde
691 33 Karlskoga


Tvättstället I Karlskoga KB
Björkbornsvägen
691 33 KARLSKOGA

Annons:

Mattvätt i Karlskoga

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Karlskoga ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Karlskoga. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Karlskoga.

Kemtvättsfakta om Karlskoga

Som bekant finns det i Karlskoga 4 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Karlskoga. Nedan finns en del fakta om orten Karlskoga

Karlskoga är centralort i Karlskoga kommun. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är med cirka 27 084 invånare både landskapet Värmlands och Örebro läns näst största tätort. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Yta: 2 732,53 hektar
Invånarantal: 27084, år 2010

Här hittar du mer information om Karlskoga om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Karlskoga.

Sammanlagt hittade vi 4 olika kemtvättar i Karlskoga. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Karlskoga för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Värmland.