Bra kemtvätt i Filipstad

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Filipstad - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Filipstad. Om du är boende i eller i närheten av Filipstad och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Filipstad. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Filipstad att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Filipstad.
Annons:

Kemtvätt i Filipstad

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Filipstad som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Kemtvätten i Filipstad
Tegnérg. 8
682 30 Filipstad

Annons:

Mattvätt i Filipstad

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Filipstad ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Filipstad. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Filipstad.

Kemtvättsfakta om Filipstad

Som bekant finns det i Filipstad 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Filipstad. Nedan finns en del fakta om orten Filipstad

Filipstad, tidigare känd som en kur- och brunnsort, är en tätort i östra Värmland. Den är centralort i Filipstads kommun, Värmlands län. Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa rinner Skillerälven, som slingrar sig genom centrum, och förbi Nils Ferlin-statyn vid Stora torget.

Yta: 650,78 hektar
Invånarantal: 6022, år 2010

Här hittar du mer information om Filipstad om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Filipstad.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Filipstad. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Filipstad för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Värmland.