Bra kemtvätt i Vänge

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Vänge - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Vänge. Om du är boende i eller i närheten av Vänge och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Vänge. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Vänge att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Vänge.
Annons:

Kemtvätt i Vänge

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Vänge som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Jb Bergesta
Hagby-vallby 20
740 20 VÄNGE

Annons:

Mattvätt i Vänge

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Vänge ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Vänge. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Vänge.

Kemtvättsfakta om Vänge

Som bekant finns det i Vänge 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Vänge. Nedan finns en del fakta om orten Vänge

Vänge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Vänge socken. Den är belägen på Uppsalaslätten 12 km väster om Uppsala längs Dalabanan och riksväg 72 mot Morgongåva - Sala. Historiskt hette orten Vänge, men när järnvägen Uppsala-Sala byggdes bytte orten namn till Brunna.

Yta: 78,13 hektar
Invånarantal: 1331, år 2010

Här hittar du mer information om Vänge om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Vänge.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Vänge. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Vänge för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Uppsala.