Bra kemtvätt i Tierp

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Tierp - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Tierp. Om du är boende i eller i närheten av Tierp och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Tierp. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Tierp att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Tierp.
Annons:

Kemtvätt i Tierp

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Tierp som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Tierpstvätten AB
Svanbyg. 11
815 37 TIERP

Annons:

Mattvätt i Tierp

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Tierp ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Tierp. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Tierp.

Kemtvättsfakta om Tierp

Som bekant finns det i Tierp 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Tierp. Nedan finns en del fakta om orten Tierp

Tierp är en tätort i norra Uppland och centralort i Tierps kommun, Uppsala län. Den ligger mellan Uppsala i söder och Gävle i norr. Tierp växte fram som ett stationssamhälle efter att järnvägsstationen och Ostkustbanan invigts 1874.

Yta: 411 hektar
Invånarantal: 5587, år 2010

Här hittar du mer information om Tierp om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Tierp.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Tierp. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Tierp för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Uppsala.