Bra kemtvätt i Tärnsjö

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Tärnsjö - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Tärnsjö. Om du är boende i eller i närheten av Tärnsjö och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Tärnsjö. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Tärnsjö att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Tärnsjö.
Annons:

Kemtvätt i Tärnsjö

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Tärnsjö som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Wash A.P
Söråsbo 114
740 45 Tärnsjö

Annons:

Mattvätt i Tärnsjö

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Tärnsjö ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Tärnsjö. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Tärnsjö.

Kemtvättsfakta om Tärnsjö

Som bekant finns det i Tärnsjö 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Tärnsjö. Nedan finns en del fakta om orten Tärnsjö

Tärnsjö är en tätort i Heby kommun och kyrkby i Nora socken, Uppsala län. Tärnsjö ligger vid Riksväg 56 mellan Heby och Hedesunda, och gränsar till Dalälven med Färnebofjärden i väster och Hedesundafjärdarna i norr.

Yta: 189,21 hektar
Invånarantal: 1221, år 2010

Här hittar du mer information om Tärnsjö om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Tärnsjö.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Tärnsjö. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Tärnsjö för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Uppsala.