Bra kemtvätt i Skutskär

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Skutskär - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Skutskär. Om du är boende i eller i närheten av Skutskär och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Skutskär. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Skutskär att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Skutskär.
Annons:

Kemtvätt i Skutskär

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Skutskär som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Skoaffärn Ballad
Centrumg. 15
814 30 Skutskär

Annons:

Mattvätt i Skutskär

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Skutskär ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Skutskär. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Skutskär.

Kemtvättsfakta om Skutskär

Som bekant finns det i Skutskär 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Skutskär. Nedan finns en del fakta om orten Skutskär

Skutskär är en läns- och kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Älvkarleby kommun i Uppsala län men även innefattande Harnäs i Gävle kommun i Gävleborgs län. Älvkarlebydelen av tätorten utgör centralort i Älvkarleby kommun. Skutskär är en typisk bruksort dominerad av den Stora Enso-ägda pappersmassefabriken, Skutskärs bruk.

Yta: 735,31 hektar
Invånarantal: 6075, år 2010

Här hittar du mer information om Skutskär om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Skutskär.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Skutskär. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Skutskär för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Uppsala.