Bra kemtvätt i Bålsta

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Bålsta - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Bålsta. Om du är boende i eller i närheten av Bålsta och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Bålsta. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Bålsta att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Bålsta.
Annons:

Kemtvätt i Bålsta

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Bålsta som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Fraimans Tvätteri & Bemanning
Sköldv. 6
746 50 Bålsta

Annons:

Mattvätt i Bålsta

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Bålsta ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Bålsta. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Bålsta.

Kemtvättsfakta om Bålsta

Som bekant finns det i Bålsta 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Bålsta. Nedan finns en del fakta om orten Bålsta

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här hittar du mer information om Bålsta om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Bålsta.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Bålsta. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Bålsta för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Uppsala.