Bra kemtvätt i Vallentuna

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Vallentuna - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Vallentuna. Om du är boende i eller i närheten av Vallentuna och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Vallentuna. Sammanlagt har du 2 olika kemtvättar i Vallentuna att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Vallentuna.
Annons:

Kemtvätt i Vallentuna

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Vallentuna som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Tuna Torg Sko-Nyckel-Kemservice AB
Tuna Torg 8
186 31 VALLENTUNA


Vallentunatvätten
Stockholmsv. 2
186 50 Vallentuna

Annons:

Mattvätt i Vallentuna

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Vallentuna ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Vallentuna. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Vallentuna.

Kemtvättsfakta om Vallentuna

Som bekant finns det i Vallentuna 2 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Vallentuna. Nedan finns en del fakta om orten Vallentuna

Vallentuna är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Vallentuna kommun i Stockholms län men även innefattande Täby kyrkby i Täby kommun. Vallentunadelen av tätorten utgör centralort i Vallentuna kommun.

Yta: 1 595,50 ha
Invånarantal: 29 519, år 2010

Här hittar du mer information om Vallentuna om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Vallentuna.

Sammanlagt hittade vi 2 olika kemtvättar i Vallentuna. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Vallentuna för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Stockholm.