Bra kemtvätt i Tumba

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Tumba - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Tumba. Om du är boende i eller i närheten av Tumba och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Tumba. Sammanlagt har du 8 olika kemtvättar i Tumba att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Tumba.
Annons:

Kemtvätt i Tumba

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Tumba som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Deniz Skrädderi & Kem
Bryggarv. 5
147 30 TUMBA


Elias Kemtvätt & Skrädderi
Björkv. 101
147 33 Tumba


Samhall AB
Gustaf De Lavals v. 10 C
147 41 Tumba


Södra Vanadistvätten AB
Himmelsbodav. 15
147 39 Tumba


Tomas Snabbtvätt
Jaktv. 7
147 34 Tumba


Tullinge Kem & Skrädderi
Stenv. 11
147 50 Tumba


Tumba Kemtvätt & Skrädderi
Tumba Torg 115 Tumba Centrum
147 30 Tumba


Vittvätten i Tumba AB
Ekv. 30
147 33 Tumba

Annons:

Mattvätt i Tumba

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Tumba ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Tumba. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Tumba.

Kemtvättsfakta om Tumba

Som bekant finns det i Tumba 8 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Tumba. Nedan finns en del fakta om orten Tumba

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Invånarantal: 37 852, år 2010

Här hittar du mer information om Tumba om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Tumba.

Sammanlagt hittade vi 8 olika kemtvättar i Tumba. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Tumba för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Stockholm.