Bra kemtvätt i Trångsund

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Trångsund - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Trångsund. Om du är boende i eller i närheten av Trångsund och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Trångsund. Sammanlagt har du 2 olika kemtvättar i Trångsund att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Trångsund.
Annons:

Kemtvätt i Trångsund

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Trångsund som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.


Texcare Textilvård
Essv. 1


Halefs Kemtvätt Skrädderi HB
Trångsundstorget 3
142 60 Trångsund

Annons:

Mattvätt i Trångsund

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Trångsund ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Trångsund. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Trångsund.

Kemtvättsfakta om Trångsund

Som bekant finns det i Trångsund 2 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Trångsund. Nedan finns en del fakta om orten Trångsund

Trångsund är en kommundel av Huddinge kommun i Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Namnet "Trångsund" härrör från det trånga sundet (det trängsta) i den närliggande Drevviken.

Yta: 22,3 km2
Invånarantal: 9 912, år 2011

Här hittar du mer information om Trångsund om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Trångsund.

Sammanlagt hittade vi 2 olika kemtvättar i Trångsund. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Trångsund för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Stockholm.