Bra kemtvätt i Spånga

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Spånga - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Spånga. Om du är boende i eller i närheten av Spånga och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Spånga. Sammanlagt har du 10 olika kemtvättar i Spånga att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Spånga.
Annons:

Kemtvätt i Spånga

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Spånga som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Baghdo Snabbtvätt & Skrädderi
Stadingeplan 5
163 66 SPÅNGA


ExpressTvätten IL HB
Winquists v. 13
163 41 Spånga


Kungs Skrädderi & Uthyrning
Hyppingeplan 13
163 68 SPÅNGA


L-J Skrädderi O Kemtvätt
Risingeplan 3
163 68 Spånga


Manuella Stockholm
Åvingegränd 25
163 68 SPÅNGA


Ninas Bröllop
Bennebolsg. 24
163 50 SPÅNGA


Redaes Skrädderi och Kemtvätt AB
Rinkebystråket 18
163 71 Spånga


Slagsta Snabbkem & Skrädderi
Arrendev. 50
163 44 Spånga


Spånga Kemtvätt & Skrädderi
Spånga Torg 6
163 51 Spånga


Ängbytvätten AB
Stormbyv. 9
163 55 Spånga

Annons:

Mattvätt i Spånga

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Spånga ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Spånga. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Spånga.

Kemtvättsfakta om Spånga

Som bekant finns det i Spånga 10 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Spånga. Nedan finns en del fakta om orten Spånga

Spånga är samlingsnamnet för stadsdelarna inom Spånga-Tensta stadsdelsområde i Västerort inom Stockholms kommun. Centrala Spånga med Spånga station och intilliggande centrum ligger i stadsdelen Solhem, medan Spånga kyrka ligger i stadsdelen Tensta. Spånga-Tensta är ett stadsdelsområde i Västerort.

Yta:
Invånarantal: 39 082, år 2014

Här hittar du mer information om Spånga om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Spånga.

Sammanlagt hittade vi 10 olika kemtvättar i Spånga. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Spånga för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Stockholm.