Bra kemtvätt i Sollentuna

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Sollentuna - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Sollentuna. Om du är boende i eller i närheten av Sollentuna och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Sollentuna. Sammanlagt har du 11 olika kemtvättar i Sollentuna att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Sollentuna.
Annons:

Kemtvätt i Sollentuna

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Sollentuna som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.


Nordic Kemtvätt Och Skrädderi Sollentuna
Sollentunav. 123


Blondies Snabbtvätt & Skrädderi HB
Sollentunav. 163 Sollentuna Centrum
191 47 SOLLENTUNA


Cleaner i Sollentuna AB
Leksandsv. 10
192 67 Sollentuna


Hannes Skrädderi & Kemtvätt
Malmv. 47 A
191 61 Sollentuna


Josefs Kemtvätt - Skrädderi - Skor o. Nyckelservice
Lomv. 25
192 56 SOLLENTUNA


Skottens Sko & Nyckel Service HB
Vänortsstråket 63
191 62 Sollentuna


Skrädderi & Kemtvätt Skytteholmsv i Solna HB
Aniaraplatsen 2
191 47 Sollentuna


Smedjans Tvätt AB
Storbergsliden 30
192 51 Sollentuna


Stinsen Skrädderi & Kem AB
Glimmerv. 10 Stinsen
191 62 Sollentuna


T-tvätten i Stockholm AB
08 - 530 206 30Ösm Kem AB
Klasrov. 28
191 49 Sollentuna

Annons:

Mattvätt i Sollentuna

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Sollentuna ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Sollentuna. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Sollentuna.

Kemtvättsfakta om Sollentuna

Som bekant finns det i Sollentuna 11 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Sollentuna. Nedan finns en del fakta om orten Sollentuna

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

Här hittar du mer information om Sollentuna om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Sollentuna.

Sammanlagt hittade vi 11 olika kemtvättar i Sollentuna. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Sollentuna för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Stockholm.