Bra kemtvätt i Sköndal

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Sköndal - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Sköndal. Om du är boende i eller i närheten av Sköndal och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Sköndal. Sammanlagt har du 2 olika kemtvättar i Sköndal att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Sköndal.
Annons:

Kemtvätt i Sköndal

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Sköndal som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Sköndal Tvätten HB
Sköndalsv. 55
128 66 SKÖNDAL


Tvättbaren I Luleå
Bengt Bagares Gränd 14
128 66 SKÖNDAL

Annons:

Mattvätt i Sköndal

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Sköndal ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Sköndal. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Sköndal.

Kemtvättsfakta om Sköndal

Som bekant finns det i Sköndal 2 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Sköndal. Nedan finns en del fakta om orten Sköndal

Sköndal är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun och ligger inom Farsta stadsdelsområde. Stadsdelen bildades 1926 och gränsar till Farsta, Hökarängen, Gubbängen, Skarpnäcks Gård, Orhem och Larsboda. I trakten finns gravfält som troligen härrör från före vikingatiden.

Yta: 307 ha
Invånarantal: 7585, år 2012

Här hittar du mer information om Sköndal om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Sköndal.

Sammanlagt hittade vi 2 olika kemtvättar i Sköndal. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Sköndal för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Stockholm.