Bra kemtvätt i Skogås

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Skogås - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Skogås. Om du är boende i eller i närheten av Skogås och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Skogås. Sammanlagt har du 5 olika kemtvättar i Skogås att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Skogås.
Annons:

Kemtvätt i Skogås

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Skogås som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Flame Security Sweden, AB
Midvinterv. 7
142 42 Skogås


Kenis Syateljé
Skogås Centrum
142 30 SKOGÅS


Södertvätten I Botkyrka AB
Fräsarv. 32
142 50 SKOGÅS


Södertvätten i Länna AB
Fräsarv. 32
142 50 Skogås


Yuvitsa J
Stintav. 7
142 30 Skogås

Annons:

Mattvätt i Skogås

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Skogås ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Skogås. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Skogås.

Kemtvättsfakta om Skogås

Som bekant finns det i Skogås 5 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Skogås. Nedan finns en del fakta om orten Skogås

Skogås är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Skogås har en areal på 11,7 km² med 14 006 invånare (31 december 2013). Skogås ligger i Huddinges nordöstra del och gränsar i norr och väster till Trångsund och i öster till sjön Drevviken, där vissa delar av vattenområdet ingår.

Yta: 11,7 hektar
Invånarantal: 13 783, år 2011

Här hittar du mer information om Skogås om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Skogås.

Sammanlagt hittade vi 5 olika kemtvättar i Skogås. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Skogås för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Stockholm.