Bra kemtvätt i Skarpnäck

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Skarpnäck - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Skarpnäck. Om du är boende i eller i närheten av Skarpnäck och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Skarpnäck. Sammanlagt har du 2 olika kemtvättar i Skarpnäck att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Skarpnäck.
Annons:

Kemtvätt i Skarpnäck

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Skarpnäck som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Skarpnäcks Skrädderi & Kemtvätt
Pilotg. 7
128 32 Skarpnäck


Stockholms Bilkonsult AB
Flygfältsg. 10
128 30 Skarpnäck

Annons:

Mattvätt i Skarpnäck

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Skarpnäck ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Skarpnäck. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Skarpnäck.

Kemtvättsfakta om Skarpnäck

Som bekant finns det i Skarpnäck 2 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Skarpnäck. Nedan finns en del fakta om orten Skarpnäck

Skarpnäcks gård är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Flaten, Orhem, Sköndal, Gubbängen, Gamla Enskede, Enskededalen, Kärrtorp, Bagarmossen samt till Älta i Nacka kommun. Antalet invånare uppgår till cirka 11 000. Stadsdelen bildades 1963 av de tidigare stadsdelarna Pungpinan och Skarpnäck.

Yta: 283 hektar
Invånarantal: 11086, år 2010

Här hittar du mer information om Skarpnäck om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Skarpnäck.

Sammanlagt hittade vi 2 olika kemtvättar i Skarpnäck. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Skarpnäck för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Stockholm.