Bra kemtvätt i Skärholmen

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Skärholmen - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Skärholmen. Om du är boende i eller i närheten av Skärholmen och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Skärholmen. Sammanlagt har du 5 olika kemtvättar i Skärholmen att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Skärholmen.
Annons:

Kemtvätt i Skärholmen

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Skärholmen som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Argon Städservice AB
Sätragårdsv. 77
127 30 SKÄRHOLMEN


Carl Leo Skrädderi & Kemtvätt
Äspholmsv. 12
127 45 Skärholmen


Kem Salongen I Skärholmen
Storholmsg. 27 Skärholmens Centrum
127 48 Skärholmen


Lindström/Comforta Sweden
Strömsätragränd 2
127 35 SKÄRHOLMEN


Skärholmens Skrädderi, Kemtvätt & Uthyrning av Festkläder
Skärholmsgången 26
127 48 Skärholmen

Annons:

Mattvätt i Skärholmen

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Skärholmen ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Skärholmen. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Skärholmen.

Kemtvättsfakta om Skärholmen

Som bekant finns det i Skärholmen 5 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Skärholmen. Nedan finns en del fakta om orten Skärholmen

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Invånarantal: 8488, år 2014

Här hittar du mer information om Skärholmen om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Skärholmen.

Sammanlagt hittade vi 5 olika kemtvättar i Skärholmen. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Skärholmen för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Stockholm.