Bra kemtvätt i Sigtuna

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Sigtuna - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Sigtuna. Om du är boende i eller i närheten av Sigtuna och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Sigtuna. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Sigtuna att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Sigtuna.
Annons:

Kemtvätt i Sigtuna

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Sigtuna som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Marwan, Salman
Prästg. 17
193 30 Sigtuna

Annons:

Mattvätt i Sigtuna

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Sigtuna ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Sigtuna. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Sigtuna.

Kemtvättsfakta om Sigtuna

Som bekant finns det i Sigtuna 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Sigtuna. Nedan finns en del fakta om orten Sigtuna

Sigtuna är en tätort i Sigtuna kommun i Stockholm. Sigtuna ligger vid Mälaren och grundades av Erik Segersäll runt år 980. Sigtuna var den första egentliga staden i dåvarande Sverige och sedan säte för den förste kristne kungen, Olof Skötkonung, som här lät slå de första svenska mynten.

Yta: 456,66 hektar
Invånarantal: 8444, år 2010

Här hittar du mer information om Sigtuna om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Sigtuna.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Sigtuna. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Sigtuna för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Stockholm.